Удала се Петра Еклстон

Глас Српске
Удала се Петра Еклстон

Петра Еклстон вјенчала се на раскошној церемонији у Риму са Џејмсом Стунтом. Кћерка Бернија Еклстона на вјенчање је дошла у бијелом "ролс-ројсу" који је возио бивши возач "формуле 1" Жан Aлези. С њом је на задњем сједишту био отац Берни, који је касније водио до олтара. Петра је на себи имала бијелу вјенчаницу Вере Ванг вриједну 80.000 фунти, дијамантску тијару и минђуше, а коса јој је била валовита и распуштена.

На путу према дворцу Одесцалцхи смјешкала се и махала новинарима. Нешто раније, из хотела је изашла њена мајка Славица која је изгледала елегантно у хаљини златне боје те сестра Тамара, уједно и вјенчана кума која је заблистала у асиметричној креацији сиве боје.

Петрино вјенчање најављивано је као једно од најраскошнијих ове године. Позвано је око 250 VIP гостију које су на свечаност у дворцу довезли аутомобили унајмљени специјално за ту прилику. Дворац је био украшен у складу са задатом темом "магичног свијета" према Петриним жељама. Госте је забављало 18 свирача из Краљевског филхармонијског оркестра, а предводио их је славни Најџел Шорт. Уз њих је пјевао један од најславнијих хорова на свијету "Tenebrae Choir". На самом крају вјенчања, новопеченим супружницима пјевао је Aндреа Бочели који је извео свој хит "Time To Say Goodbye", затим "Somos Novois" и "Can't Help Falling In Love".

Гости су касније уживали у слављу приређеном у врту, гдје се пио шампањац "Louis Roederer Cristal" чија једна боца кошта око 4.000 фунти те вино "Chateau Pertus". За забаву су биле задужене акробате, а током вечери била су два ватромета. За први плес брачног пара пјевао је породични пријатељ Ерик Клептон, који је наводно пристао да наступи бесплатно. Послије њега су наступили и "Blac Eyed Peace" и David Guetta. Само њима Берни је платио око два милиона фунти. На раскошно Петрино вјенчање дошле су бројни познате личности, измећу осталих Парис и Ники Хилтон, те њихова мајка Кети, Сара Фергусон и њена кћи Беатрис, Флавио Бриаторе са супругом Елизабетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана