Удала се Ким Кардашијан

Глас Српске
Удала се Ким Кардашијан

Ријалити звијезда Ким Кардашијан удала се у суботу за кошаркаша Криса Хамфриса, пренијеле су јуче агенције.

- Кардашијанова, која је једна од најплаћенијих ријалити звијезда и играч Њу Џерси Нетса, размијенили су своје брачне завјете у приватној вили у јужној Калифорнији - рекао је њен портпарол магазину "Пипл".

На вјенчању је било око 440 званица, укључујући и глумице Еву Лонгорију и Линдзи Лохан, тенисерку Серену Вилијамс, пјевачицу Aврил Лавињ... Вјенчање је снимљено у двије емисије под називом "Кимино вјенчање из бајке: Догађај Кардашијан" и биће приказано у октобру на "Е!" телевизији, а фотографије са вјенчања је откупио магазин "Пипл" за 1,5 милиона долара.

Гости су почели стизати 90 минута прије вјенчања у црно-бијелим одјевним комбинацијама, како је наредила млада. Цијело вјенчање било је строго контролисано. Гости су пролазили кроз детекторе метала, а одузели су им и мобилне телефоне.

Млада је на вјенчању носила вјенчаницу дизајнерке Вере Ванг, са много тила, уским струком и мало чипке. Током славља промијенила је чак три вјенчанице. Косу је подигла, а вео јој је скривао лице до олтара. Вео је био посут малим комадићима дијаманата. Носила је ципеле Ђузепе Заноти.

Вјенчано прстење од 20,5 - каратног злата младенцима је израдила пријатељица Лорејн Шварц. Кимина кума била је сестра Клои, а дјеверуше су јој биле сестре Кендал и Кајли, те Крисова сестра Калеа.

Крис је био у црном смокингу и бијелој кошуљи с бијелом лептир-машном.

Свадбена торта коштала је између 15.000 и 20.000 долара. 

Младенци су прије одласка на свечаност оставили поруке на "Твитеру". Крис је написао једноставно "То је то!".

Ким се у поруци обратила свом оцу.

- Вољела бих да је мој отац овдје да ме може допратити до олтара. Но, знам да је он на неки начин ипак овдје. Осјећам његову присутност свуда око себе. Тата, недостајеш ми. Волим те - написала је.

Ким се забављала са Крисом од 2010. године, а он ју је запросио у мају ове године дијамантским прстеном од 20,5 карата.

Она је једна од најплаћенијих ријалити личности на америчкој телевизији са зарадом од око шест милиона долара за 2010. годину. Поред тога њој је плаћена гардероба, парфеми, накит, креме за потамњивање тена, као и други производи.

Хамфрису (26) ово је први брак, док је Кардашијанова (30) била у браку са музичким продуцентом Дејмоном Томасом од 2000. до 2004. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана