Удала се ћерка Јелисавете Карађорђевић: Катарина на плажи позирала у вјенчаници за сва времена

Г.С.
Удала се ћерка Јелисавете Карађорђевић: Катарина на плажи позирала у вјенчаници за сва времена

Глумица Катарина Оксенберг, ћерка принцезе Јелисавете Карађорђевић, удала се 21. октобра за бизнимена Елиса Џоунса, са којим се вјерила у јулу ове године.

Информацију је тек синоћ објелоданила на свом "Инстаграм" профилу. Испод њихове три фотографије, гдје позирају на плажи, низале су се честитке.

Видјели смо невјесте на плажи како носе све, од раскошне балске хаљине за принцезу до једноставне кратке мини-хаљине, а Катарина се одлучила за дугачку хаљину са више слојева тила, вјероватно зато што се сама церемонија одвијала у затвореном простору. Горњи дио је имао цвијетне чипкане украсе који су падали низ струк. Косу је само исфенирала на равно, а што се тиче шминке, чини се да је било присутно оно најосновније - крејон, маскара, "нуде" руж за усне.

Заиста није важно колико година имате када се удајете. Било да вам је требало мало више времена да пронађете човјека својих снова или вам је ово други (или можда трећи) пут да имате среће пред олтаром, заслужујете да изгледате и осјећате се невјероватно на ваш велики дан. Не постоје посебна правила за вјенчанице за старије невјесте, само потражите хаљине које су удобне и чине да се осјећате невјероватно.

Ко је Катарина?

Катарина је ћерка Јелисавете Карађорђевић и Хаурада Оксенберга. Мајка је три ћерке, Маје ван Дин, Селест ван Дин и Индије Оксенберг која је била у канџама секте, али се срећом све добро завршило.

Рођака је бројних чланова европских дворова, међу којима су принц Едвард, војвода од Кента, принц Мајкл од Кента, бивша шпанска краљица Софије, краљ Фелипе VI од Шпаније, принц Вилијам и Чарлс III.

Љубитељи глуме добро је познају. Дебитовала је у глумачкој професији на ТВ филму "Тhe Royal Romance of Charles and Diana". Било је то 1982. и у овом остварењу глумила је чувену принцезу Дајану. Лик Леди Ди тумачила је и у "Charles and Diana: Unhappily Ever After "(1992). Двије године касније постала је чланица глумачке поставке култне АБЦ серије "Династија". Припала јој је улога Аманде Карингтон.

Њен супруг Елис Џоунс је предсjедник компаније "Wasserstein & Co". Био је главни извршни директор ове фирме од оснивања 2001. до 2012. Има 25 година искуства у инвестиционом банкарству. Радио је и као директор банке Salomon Brothenrs у Њујорку, а каријеру је почео у њујоршкој банци "The First Boston Corporation", преноси Она.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана