Убила се комичарка Дафне Дорман

Agencije
Убила се комичарка Дафне Дорман

Ко­мичар­ка и тран­са­кти­вис­тки­ња Да­фне Дор­ман из­врши­ла је са­мо­убис­тво у 45. го­ди­ни.

Глу­ми­ца Да­фне Дор­ман обја­ви­ла је опро­штај­ну по­ру­ку на свом Фа­це­бо­ок про­фи­лу, гдје се опрос­ти­ла од во­ље­них, а по­том из­врши­ла са­мо­убис­тво.

Да­фне је има­ла 44 го­ди­не, а на про­фи­лу је обја­ви­ла сли­ку се­бе уз да­тим рођења и по­том пред­сто­јеће смрти - "30. април 1975-11. окто­бар 2019".

По­ред то­га је упу­ти­ла и опро­штај­ну по­ру­ку:

"Збо­гом и хва­ла вам сви­ма. Изви­ни­те. Ра­змиш­ља­ла сам мно­го о ово­ме при­је овог ју­тра. Ка­ко кажеш "збо­гом" и "и­зви­ни" и "во­лим те" свим ди­вним ду­ша­ма ко­је по­зна­јеш? По­сље­дњи пут, не пос­то­ји пра­ви начин. То је све што сам за­кључила из тих ми­сли", на­пи­са­ла је она и до­да­ла:

"Они­ма ко­ји су љу­ти на ме­не: мо­лим вас, опрос­ти­те ми. Они­ма ко­ји се пи­та­ју да ли су ме изне­вје­ри­ли: нис­те. Сви­ма ва­ма ко­ји се осјећају као да сам их ја изне­вје­ри­ла: је­сам и жао ми је и на­дам се да ћете ме пам­ти­ти по бо­љим вре­ме­ни­ма и у ље­пшем свје­тлу. Све вас во­лим и жао ми је. Мо­лим вас, по­мо­зи­те мо­јој кћер­ки На­ји да ра­зу­ми­је да ово ни­је ње­на кри­ви­ца. Мо­лим вас под­сје­ти­те је да сам је во­ље­ла сва­ким ато­мом мог бића."

Да­фни­на сес­тра је пот­врди­ла смрт ко­мичар­ке, као и друш­тво акти­вис­та тран­сро­дних осо­ба. Ни­је по­знат начин на ко­ји је из­врши­ла са­мо­убис­тво.

При­је не­го што је за­почела ка­ри­је­ру у шоу-би­зни­су, Да­фне је би­ла ус­пје­шни соф­твер­ски инжењер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана