У званичној публикацији поводом крунисања и фотографија са Харијем и Меган

Танјуг
У званичној публикацији поводом крунисања и фотографија са Харијем и Меган

ЛОНДОН- У званичној публикацији поводом крунисања британског краља Чарлса налази се и породични портрет на коме су и војвода и војвоткиња од Сасекса.

Публикација на 84 странице, који је пуштена у продају у понедељак и кошта 20 фунти, пружа информације о крунисању и фотографије које документују животе краља и краљице, пренео је британски лист "Тајмс".

Она укључује фотографију Чарлса и Камиле, тада познатих као војвода и војвоткиња од Корнвола, како седе на клупи са принцом Џорџом и принцезом Шарлот док принцеза од Велса, тада војвоткиња од Кембриџа, стоји са леве стране, држећи принца Луја и Меган на десној страни. Између њих, један поред другог, налазе се принчеви Вилијам и Хари.

Фотографија је снимљена за прославу Чарлсовог 70. рођендана 2018. године. Меган, која неће присуствовати крунисању следећег мјесеца, изгледа опуштено упркос тензијама које су веć постојале када је фотографија снимљена. У то вријеме, Кејт и Меган су се спориле око хаљине коју је Шарлот носила на вјенчању Харија и Меган у мају 2018. године

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана