"У Србији нема змија“: Мис Балкана шокирала одговорима у квизу

ГС
"У Србији нема змија“: Мис Балкана шокирала одговорима у квизу

Ивана Митровић је актуелна Мис Балкана, краси је љепота, а у посљедње вријеме итекако је популарна због титуле коју са поносом носи.

Она је гостовала у многим емисијама, те је имала прилике да одговара на занимљива питања из области опште информисаности у једном квизу знања.

Ипак, мисица је успјела да покаже да јој информисаност није јача страна, али и да је пропустила неке часове у школи, основној.

Њу су водитељи квиза који је главни град Турске, а она је дала погрешан одговор, рекавши да је то Истанбул, уместо Анкаре. Ни сљедеће питање јој није боље легло, те је на питање колико различитих временских зона има на земљи, уместо 24, рекла 4.

Питали су је и у којој држави нема змија (Србија), када је Њемачка бомбардовала Београд (1941), колико је 5 пута 8 (35), где се налази криви торањ (у Пизи), колико има континената (5) итд.

Ипак, једно питање привукло је посебну пажњу.

"Шта се десило пре 1976. године?", гласило је питање, а мис је одговорила само:

"То могу адекватно кажем када добијем информацију од ванземаљаца."

Ивана је успјела да одговори погрешно на 7 од 8 питања из области географије, историје, биологије, математике и умјетности.

Многи су на друштвеним мрежама гледали овај видео, смијали су се и коментарисали да би хтјели да им се врати тај један минут живота због ког су доживели "трансфер блама".

Ивана је иначе позната јавности по томе што је учествовала у ријалитију "Парови" гдје је јавно признала да је дјевица, преноси Б92.нет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана