У петак у Невесињу избор за Мис Српске за Мис БиХ

Срна
У петак у Невесињу избор за Мис Српске за Мис БиХ

САРАЈЕВО - Јубиларни 25. избор “Мис Републике Српске за Мис БиХ 2021” биће одржан у петак, 13. августа, у Невесињу, у оквиру традиционалне манифестације 146. Невесињске олимпијаде.

Јубиларни избор “Мис Републике Српске за Мис БиХ 2021” биће одржан на Тргу слободе у Невесињу, под покровитељством те општине, која је први пут домаћин једне овакве манифестације, најављено је из организацијског тима из Дирекције “Мис БиХ за мис свијета”.

Овогодишње финалисткиње су Славица Шаровић, Ана Марија Шпоња, Анастасја Ловрић, Зорана Карановић, Тамара Бањац, Ивона Шакотић, Дарија Грујић, Борка Тегелтија, Сара Дангубић, Теодора Шикањић, Анђела Глишић, Андреа Мичић, Иња Поњавић, Сара Лазић, Невена Вујовић, Катарина Рашљић, Ружица Мандић, Слађана Маринковић и Михаела Мајсторовић.

У саопштењу је наведено да је почело и гласање за “Мис телевотинг Републике Српске 2021”, које траје до петка до 21.00 час и она која буде имала највећи број позива директно улази у финале топ 10 финалисткиња и осваја ленту “Мис телевотинг Репулбике Српске 2021”.

Позиви се могу упућивати са свих фиксних и мобилних мрежа у БиХ, а цијена позива је једну КМ, плус 17 одсто ПДВ-а.

Мото пројекта “Мис БиХ за мис свијета” је “Љепота са сврхом” и под њим се мисице из цијелог свијета боре за племените циљеве.

“Иако је готово 90 одсто аранжмана отказано због пандемије вируса корона, наше овогодишње финалисткиње избора жМис Републике Српске 2021ж ће, ипак, показати да домаћи туризам у Републици Српској и БиХ има своју шансу. Као љубитељи природе, осим што се на припремама друже, раде и забављају, оне имају могућност да упознају суграђане о природним љепотама које БиХ има те да прошире своје знање из области заштите животне средине”, наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана