У петак почиње фестивал "Нектар ОК фест"

Срна
У петак почиње фестивал "Нектар ОК фест"

ФОЧА - Музички фестивал "Нектар ОК фест", на којем ће наступити велики број познатих музичких имена попут Џибонија, Дарка Рундека и Констракте, почеће у петак, 14. јула, на Тјентишту.

Камп на лијевој обали Сутјеске сутра ће отворити врата за кампере, а фестивал ће почети у петак и трајаће до недјеље, 16. јула.

На фестивалу ће на више бина наступити велики број познатих музичких имена са простора бивше Југославије међу којим су: Др Неле Карајлић, "Елементал", "Бомбај штампа", "Деца лоших музичара", "Бит флит"/, "Обојени програм", "Зостер", Миле Кекин и "Бркови".

Организатори су најавили да ће фестивалски пакет за "ОК камп" бити доступан и на рецепцији овог кампа током свих дана фестивала, као и улазнице за програм на главној фестивалској бини. Превоз из Фоче до Тјентишта биће организован за сва три дана фестивала, најављено је из општинске Туристичке организације.

Полазак аутобуса је у 18.30 часова испред Центра за културу и информисање, а повратак послије музичког програма у 2.00 часа послије поноћи.

Цијена пакета у који су укључени повратна карта и дневна улазница је 20 КМ. Из Туристичке организације Фоча су напоменули да, уколико су посјетиоци раније обезбиједили наруквице за сва три дана фестивала или појединачне улазнице, плаћају само повратну карту од 10 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана