У моди су потпуно провидне хаљине

blic.rs
У моди су потпуно провидне хаљине

У посљедње вријеме покривање није у моди, те се познате љепотице слободно шетају скоро потпуно голе.

Тренд провидних, чипканих хаљина кулминирао је на Недјељи моде у Паризу, гдје су готово све даме носиле овакве креације. Међутим, поставља се питање - да ли се оне одлучују за такве хаљине јер су лијепе, или само да би што више показале тијело.

Миранда Кер је, по мишљењу многих, на овогодишњој Париској недјељи моде била најсексепилнија. Она се чак два пута појавила у провидним црним хаљинама, које скривају само најинтимније дијелове, пише Блиц.

Иако би већини звијезда било непријатно да се појави само у бодију на црвеном тепиху, занимљиво је да им не представља никакав проблем да прошетају у оваквим хаљинама, иако не прекривају ништа више од купаћег костима.

Ким Кардашијан је радо прихватила овај тренд, с тим што се она одлучила за секси комбинезон са истом идејом. Потпуно провидна чипка открива све осим дијелова покривених црним бодијем, а ријалити звезда дјелује јако самоувјерено.

Истина, овакве хаљине могу да изгледају јако лијепо и атрактивно, али да ли их звијезде носе због тога, или само да би показале што више коже. Заправо, велико је питање да ли ови кројеви уопште имају облик хаљине, или све више подсјећају на купаће костиме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана