У Београду се издаје стан у ком су Јала и Буба снимали спот

GS
Foto: Printscreen

Оглас за издавање стана у Београду привукао је знатну пажњу на друштвеним мрежама јер станодавац наводи да има посебну сентименталну вриједност јер су у њему бх. репери Јала Брат и Буба Корели наводно снимали спот за пјесму "Карантин".

Ствари које су користиле познате личности знају привући знатну пажњу те додатно добити на цијени, а некима и на "сентименталној" вриједности. Слиједом тога се у огласима кад се такве ствари продају најчешће наглашава ко их је користио и због чега су посебне.

Један такав примјер веже се и за бх. репере Јалу Брата и Бубу Корелија који су наводно снимали спот за пјесму "Карантин" у стану у Београду, а он се управо издаје.
Оглас за издавање стана привукао је знатну пажњу на друштвеним мрежама, управо због навођења споменутог двојца.

"Издајем стан у којем су Јала и Буба снимили спот. Ако не цијените умјетност, суздржите се од коментарисања, хвала унапријед", поручио је станодавац у огласу.
Навео је да се "лијепо опремљени" стан налази код Вуковог споменика и да су у њему музичари Јала и Буба снимили спот за пјесму "Карантин".

"Стан има изузетну сентименталну вредност. У сваки детаљ је уложено јако пуно труда и резултат је непоновљив", навео је уз напомену да је цијена 1.100 евра мјесечно, док Инфостан износи око 90 евра, а обавезан је и депозит у износу од 1.600 евра.

Такође, власник је имао и један занимљив захтјев: “Ко купи мора потписати уговор за одржавање стана у оригиналном стању и распореду, као у споту за пјесму 'Карантин'", преноси Кликс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана