У Бакинцима весело други дан свадбе Додиковог сина

Новости, Блиц
У Бакинцима весело други дан свадбе Додиковог сина

Бањалука Свадбено весеље на имању предсједника Републике Српске Милорада Додика, у Бакинцима надомак Лакташа, поводом женидбе његовог сина Игора и Београђанке Иване Пешукић, наставило се и у недељу до касно у ноћ.

Ништа мање није било спектакуларно него претходног дана. Уз пјесму, пиће и сјајно расположење званице су славиле склапање брака Игора и Иване, а све под будним оком поносног младожењиног оца.

Госте је синоћ увесељавао Мирослав Илић у пратњи хармоникаша Мише Мијатовића и локалног оркестра.

"На свадби је било изузетно лијепо ", рекао је за Мирослав Илић. "Миле је још једном показао да је прави домаћин. Сви смо уживали", рекао је пјевач.

И другог дана свадбе у Бакинцима је владао исти протокол као и у суботу. Гости су замољени да не сликају славље и окупљене госте, а новинарима је био забрањен приступ.

За безбједосност су били задужени припадници Полиције РС и приватне агенције. Контролисало се свако возило на путу према Бакинцима и имању Додикових, а хеликоптер Полиције РС је надгледао из ваздуха цијело имање и шире подручје.

У суботу су за добру атмосферу сватова били задужени "Алегро бенд", Ацо Пејовић, Цеца Ражнатовић и Мирослав Илић.  

Весеље је трајало до раног јутра, а у једном тренутку, небо изнад Бакинаца обасјао је ватромет.

Првог дана на весељу је било око 450 званица, а другог око 300.

Међу званицама је био читав политички врх Републике Српске, као и најближи Додикови политички сарадници и представници у многим институцијама, пријатељи из Београда, али и мјештани  Бакинаца.

"Наш Миле је обећао да ће позвати све из села када буде женио сина Игора и то је испунио", причају мјештани Бакинаца.  

Свадбени салон на уређеном и пространом имању Додикових био је уљепшан цвијећем и бијелим декорацијама, по жељи младе. Млада је била у бијелој вјеначаници,  креатора из Београда. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана