Тужна судбина славне глумице: Не може да преболи емотивну издају ћерке

Агенције
Тужна судбина славне глумице: Не може да преболи емотивну издају ћерке

"Чим сам угледала њене очи, родила се та нека луда љубав. Отворила сам врата срца за која нисам ни знала да постоје", говорила је глумица.

Некадашњи славни холивудски пар Том Круз и Нико и Кидман своју ћерку Изабелу Круз, која је рођена 22. децембра 1992. године, одлучио је да усвоји након што је њена права мајка, припадница Сајентолошке цркве, закључила да неће моћи да издржава и финансира и треће дијете. Међутим, 23 године касније, однос између њих троје се потпуно промјенио и од велике љубави чини се да ништа није остало, јер недавном Изабелином вјенчању није присуствовао ниједан од њених посвојитеља родитеља.


Никол (48) је први пут остала трудна након што се удала за Тома Круза (53) 1990. године, али је трудноћа била ванматерична. Зато се овај холивудски пар неизмјерно веселио дјевојчици која је у наручје глумице стављена чим се родила.

"Чим сам угледала њене очи, родила се та нека луда љубав. Отворила сам врата срца за која нисам ни знала да постоје", говорила је глумица. Том је причао да је прве ноћи коју је Изабела провела код њих, једва спавао јер је стално провјеравао да ли беба дише. Међутим, данас су њихова прича и однос потпуно другачији.

Изабела се почетком октобра ове године удала за Макса Паркера с којим је у вези била мање од годину дана. Младенци су се вјенчали у Лондону, а наводно су хтјели венчање без помпе и у друштву само блиских пријатеља. Страним медијима ова вијест је постала занимљивија након што се сазнало да свадби нису присуствовали Том и Никол. Али не само да нису били гости, већ их Бела наводно није ни позвала. Како пише Daily Mail, њихов однос је захладнио, па се тако Бела и Никол нису чуле годинама. Изабела се више чује с Томовом трећом супругом Кејти Холмс (36) с којом је и данас блиска.

Том и Никол близак однос немају ни са сином Конором, ког су усвојили 1995. године кад је имао само четири мјесеца. Док су они снимали филмове, дјеца су као мала три године провела у изнајмљеној кући у Енглеској. Иако су живјела у луксузу, Никол је често истицала како се труди да их не размази. Пар није скривао да жели и биолошко дијете и већу породицу. Глумица је успијела опет да затрудни 1998. године, али је имала побачај. Убрзо након што су снимили филм "Широм затворених очију", Никол и Том су се разишли.

Никол се из Лос Анђелеса преселила у Њујорк, а с Томом је одлучила да дијели старатељство. Док је Никол радила, Том је дјецу водио у сајентолошку цркву и кампове, па је глумица с њима проводила врло мало времена. Управо се сајентологија често наводила као кривац за развод овог холивудског пара, као и за одвојеност Никол од дјеце. Наводно су они тврдили да је Никол особа која ће да наруши њихово духовно благостање.

Од 2005. године, Изабела и Конор су живели у побожним круговима и затвореној породици. У њихов дом, који су дијелили с оцем Томом у Лос Анђелесу, није смио да уђе нико ко није био сајентолог. Из сајентолошких кругова су ове наводе порицали. У априлу 2006. године, Бела и Конор су добили полусестру, дјевојчицу Сури, коју је Том добио у браку с Кејти Холмс (36). Шест мјесеци касније пар се вјенчао. Том је у једном интервјуу изјавио да му је Бела, прије него што се вјенчао с Кејти, пришла и рекла му да је глумица она права и да је не пушта.

И Кејти је, током везе с Томом, полако прешла у сајентологију. Кружиле су гласине да је морала да прође кроз "тихи порођај", јер сајентолози инсистирају на томе да мајке не вичу током порођаја како би бебе биле рођене у мирном окружењу.

Од тог тренутка, Бела је наводно, умјесто Никол, мамом почела да зове Кејти. Том се често хвалио да је његова веза с глумицом имала потпуну подршку његове дјеце. Конор је рекао како би волио да се бави глумом, а Бела је сањала о каријери сценаристкиње.

И Никол се опет удала 2006. године, за музичара Кита Урбана. Њени приоритети тада су се промјенили. Једном приликом је чак и признала да се за њега удала иако га није добро познавала јер је била очајна у жељи да има још дјеце. С 40 година родила је ћерку Сандеј Роуз, а њено друго дијете, ћерку Фејт, на свијет је донијела сурогат мајка.

Бела је у то вријеме, кад је имала 18 година, највише времена проводила са Сури, што је Никол забрињавало јер је имала осјећај да само глуми пратиоца Томовој ћерки. Никол нема времена да буде с усвојеном дјецом, јер она и супруг Кит највише времена проводе у Нешвилу и у Аустралији, а Изабела и Конор нису жељели да напуштају свој дом у Америци.

Велики шок за Белу био је развод Тома и Кејти 2012. године, након чега је Изабела престала да ради као асистенткиња на Кејтином модном бренду и преселила се у Велику Британију. Од тада је завршила курс за фризерку, а жели да постане и шминкерка.

Круз је наводно подмирио све трошкове њеног вјенчања, али је одлучио да се не појави на њему, јер Бела није хтјела медијску пажњу. Такође, ћерка Тома и Никол наводно се често осјећа усамљено.

"Изгубљена је. Мисли да није довољно лијепа да би била глумица, а ни довољно паметна за факултет или бољи посао. У истој ситуацији је и Конор, који путује свијетом и ради као ди-џеј", тврди извор. Многи се надају да њена одлука да се уда за човјека којег је прије брака познавала мање од годину дана није била само хир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана