Тужилаштво не зна шта да ради са Линдзи Лохан

Агенције
Тужилаштво не зна шта да ради са Линдзи Лохан

Лос Aнђелес – Глумици Линдзи Лохан остало је још мјесец дана „слободе” прије него што започне 90-дневни боравак у некој клиници за рехабилитацију, преносе агенције.

Власти, међутим, разматрају да ли је сигурније да је пошаљу у – затвор.

Гдје ће Лоханова служити казну још није јасно јер тужилаштво разматра шта да ради са проблематичном старлетом.

Ова 26-годишњакиња је почетком мјесеца осуђена на тромјесечни боравак на некој клиници за рехабилитацију са јаким безбједносним мјерама јер је глумица лагала полицију приликом истраге у вези са саобраћајном несрећом прошлог јула у Малибуу.

Лоханова је већ боравила на регуларним клиникама за одвикавање и у женском затвору у Лос Анђелесу за раније преступе, па је било очигледно да овога пута мора да оде на рехабилитацију гдје су озбиљније мјере безбједности.

Међутим, сајт ТМЗ - који је озбиљно анализирао случај Лоханове - каже да у САД нема такве врсте клинике за одвикавање, па тужиоци размишљају да шта да раде.

Читав случај могао би да буде враћен на суд гдје би судија донио нову пресуду.

Линдси, наравно, не чека одлуку о својој судбини скрштених руку, већ се проводи на журкама у Бразилу.

Она је тамо од прошле недјеље након што је, наводно, добила 100.000 долара да се појави на отварању једне радње џинса у Сао Паолу, прошета црвеним тепихом и да коју изјаву за медије.

Глумица је, наравно, обишла бројне ноћне клубове, а у једном се чак сакрила испод DJ стола како би избјегла сликање са обожаватељима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана