Турнеја Бритни Спирс претворена у циркус

Глас Српске
Турнеја Бритни Спирс претворена у циркус

Послије само два концерта, турнеја поп пјевачице Бритни Спирс, претворена је у циркус. Њен први концерт аустралијске турнеје, онај у Перту, завршен је неславно, јер су бијесни фанови који су платили карте и по 200 долара демонстративно напустили забавни комплекс јер је "пјевачица" само плесала уз снимљене пјесме.

Радник који је радио у осигурању цијелог догађаја изјавио је да никад није видио да је толико људи напустило сличан догађај.

Разочарани фанови као разлог напуштања концерта наводе досаду, лошу синхронизацију усана са пјесмама и, како тврде, превару јер су они платили тако високу цијену да слушају Бритни уживо.

Чак се и Виргиниа Јудге, министар за трговину Новог Јужног Велса, побунила због високих цијена карата.

- Aко на улазници пише "Бритни Спирс уживо", она мора и да пјева уживо. Људи троше по 200 долара за карте и заслужују више од снимка какав могу да гледају и на телевизији - рекла је и додала да министарство трговине размишља о увођењу посебног упозорења да су наступи снимљени унапријед, а то би се штампало и на улазницама.

Организациони тим аустралијске турнеје Бритни Спирс узвратио је ударац. Промотор аустралијске турнеје Паул Даинтџ, изјавио је да су лажи, које су изречене везано за концерте у Перту, јако узнемирили поп принцезу. Оптужио је локалне медије за необјективно извјештавање. У међувремену је Бритни на свом "Твитер" профилу фановима послала поруку подршке и написала "Било је прекрасно, бриљантно".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана