Туга до неба: Чланови бенда ,,Оne Direction" се опростили од Лијама Пејна

GS
Foto: Instagram

Стајлсова осјећања одражавала су поруку бенда на Инстаграму, која је такође нагласила да ће чланови појединачно морати да одвоје вријеме да ,,тугују и обраде" губитак свог пријатеља.

Дан након смрти њиховог члана бенда Лијама Пејна, чланови бенда ,,Оne Direction" подијелили су дирљиву поруку обожаваоцима изражавајући своју тугу и шок.

Хари Стајлс такође је издвојио време да подијели своју поруку, придруживши се Лују Томлинсону и Зејну Малику у писању о успоменама које су провели заједно.

,,Заиста сам сломљен због Лиамове смрти," написао је у објави на Инстаграму. ,,Он је био најсрећнији када су људи око њега били срећни, и била ми је част што сам био поред њега док је то радио. Лијам је живео отворено, са срцем на длану, имао је заразну енергију за живот. Био је топао, пружао подршку и био невероватно љубазан. Године које смо провели заједно ће остати међу најдрагоценијим годинама мог живота. Увек ћеш ми недостајати, драги мој пријатељу."

,,Срце ми се слама због Карен, Џефа, Николе и Рут, његовог сина Бера, и све оне широм света који су га познавали и волели, као и ја," завршио је Стајлс, а онда се потписао.

Стајлсова осјећања одражавала су поруку бенда на Инстаграму, која је такође нагласила да ће чланови појединачно морати да одвоје вријеме да ,,тугују и обраде" губитак свог пријатеља.

,,Потпуно смо сломљени вешћу о Лиамовој смрти. Када дође време и када сви буду спремни, биће још тога да се каже. Али за сада, одвојићемо мало времена да тугујемо и обрадимо губитак нашег брата, којег смо веома волели," писало је у поруци. ,,Успомене које смо делили с њим никада неће бити избрисане. Наше мисли су с његовом породицом, његовим пријатељима и обожаваоцима који су га волели заједно с нама. Стравично ће нам недостајати. Волимо те, Лијаме."

Пејн је преминуо 16. октобра у Буенос Ајресу, у Аргентини. Након истраге, локални званичници су саопштили да је пао са балкона хотела ,,Цаса Сур" и да је умро због ,,трауме и унутрашњег и спољашњег крварења."

Према ријечима Албета Кресентија, шефа хитне службе у Буенос Ајресу, потврђена је смрт певача, а открио је да хитна помоћ није могла ништа да учини када је стигла на мjесто догађаја, преноси Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана