Трудноћа доноси Ким 15 милиона долара?

Агенције
Трудноћа доноси Ким 15 милиона долара?

Лос Анђелес - Прича се да је Ким Кардашијан већ у преговорима са ТВ кућама за откуп права на праћење њене трудноће, a новим ријалити програмом, али и рекламирањем производа за бебе и родитеље, старлета би могла да заради чак 15 милиона долара, преносе агенције.

Америчка старлета и ријалити звијезда Ким Кардашијан, која је прије неколико дана објавила да је трудна, могла би зарадити више од 15 милиона долара само захваљујући својој трудноћи.

Извор близак породици Кардашијан открио је новинарима да је Ким већ у преговорима у вези са откупом ТВ права на праћење њене трудноће.

- Камере би у том случају пратиле њене посјете болници и припреме за долазак новорођенчета, све до рођења бебе. Већ сада она има бројне понуде да рекламира производе за бебе и родитеље - рекао је извор.

Изгледа да Ким зна одлично да наплати све што јој се дешава у животу, популарност је стекла кућним видео-снимком, а велики је новац зарадила и продајом ТВ права за вjенчање са, сада већ бившим супругом, Крисом Хамфрисом, закључак је који се често може чути у медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана