Трудна Ријана направила спектакл на Супербоулу

ГС
Ријана
Foto: Танјуг/АП | Ријана

ГЛЕНДЕЈЛ - Током полувремена на 57. Супербоулу наступила је Ријана коју је публика чекала седам година да се појави на позорници.

Ноћас у 2.30 часова пјевачица је закорачила на позорницу и направила прави спектакл. Поп звијезда није пропустила да још једном наступ одржи са стилом - сама на сцени и трудна други пут.

На сцени су јој се придружили само плесачи који су се подизали и спуштали заједно са њом на неколико провидних платформи (бина) на којима су стајали.

За разлику од ранијих наступа музичара на полувремену  Ријана  је наступала сама, а отпјевала је 11 пјесама у непуних 14 минута, колико је трајао наступ.

Рири је извела своје највеће хитове, иако је раније рекла како је због ограниченог времена морала избацити пуно пјесама те да јој је то био најтежи дио припрема.

У једном моменту је открила и да је трудна са другим дјететом.

Пјевачица с Барбадоса прихватила је овај “изазов” након што је родила своје прво дијете у мају прошле године.

Осим што није било гостију музичара, Ријанин наступ је другачији и због тога што није мијењала свој аутфит како то пјевачи иначе раде. Током цијелог наступа, пјевачица је носила јаркоцрвени комбинезон са уском, гуменом одјећом испод.

Ни сцена се није мијењала током наступа па су тако црвена свјетла била уперена на бине које су се кретале у ваздуху, а  уједном тренутку је изнад ње експлодирао златни ватромет.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана