Трудна Карла Бруни

Глас Српске
Трудна Карла Бруни

Четрдесеттрогодишња Карла Бруни, супруга предсједника Николе Саркозија, наводно је трудна и чека прво дијете са предсједником, пише француска штампа.

Бивша манекенка већ има десетогодишњег сина Орелијена, рођеног из везе са париским филозофом Рафаелом Ентовеном.

Једанаест година старији Саркози из првог брака са Мари-Доминик Кулиоли има синове Пјера (26) и Жана (25), а из другог брака са Сесилијом Сиган-Aлбени четрнаестогодишњег Луја.

Карла Бруни, којом се Саркози, послије краће романсе, оженио 2008, раније је изјављивала да једва чека да предсједнику Француске подари дијете.

- Aко будем и даље довољно млада, свакако ћу затрудњети. То би било право остварење сна - рекла је Брунијева.

Јелисејска палата није жељела ни да потврди, ни да демантује вијест о трудноћи прве даме, саопштивши само да се приватни живот пара не коментарише.

Француски медији су раније писали да прва дама Француске очајнички жели да постане мајка у 43. години.

- Бивша манекенка и предсједник Саркози се надају беби у 2012. години, одмах послије предсједничких избора, а у случају да природно зачеће не буде ишло по плану, пар би могао размотрити и могућност усвајања - писали су раније француски медији.

Прве гласине су почеле послије Карлине исповијести једном индијском свештенику "да се моли не би ли постала мајка".

У марту прошле године Карла је признала чувеном женском магазину "Фигаро" да би без проблема усвојила дијете, уколико га не би могла добити природним путем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана