Трудна Бијонсе звијезда MTV награда

Глас Српске
Трудна Бијонсе звијезда MTV награда

Поп звијезда Леди Гага освојила је двије, а Кети Пери три MTV видео-музичке награде, али је трудна Бијонсе била главна звијезда додјеле награда, одржане у недјељу увече.

Бијонсе се појавила на црвеном тепиху, позирала фотографима и затегла хаљину, да би јој се видио стомак. Потом је на додјели извела једну од својих пјесама "Love On Top" и позвала публику да устане и "осјети љубав која расте у њој". Леди Гага је отворила додјелу награда пјесмом "You and I " обучена као њен мушки его Џо Калдерон. Током цијелог програма изигравала је мушкарца, чак и када је примала награде за најбољи женски видео и видео са најбољом поруком - "Born This Way" (Рођен овако).

Други велики добитник вечери била је Кети Пери, која је освојила главну награду - награду за видео-године за пјесму "Firework", те награде за најбољу сарадњу на нумери "Е.Т."' и награду за специјалне ефекте за исти спот.

Друге награде отишле су Џастину Биберу за најбољи мушки видео за пјесму "U Smile" и Бритни Спирс за најбољи поп видео за нумеру "Til th World Ends".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана