Трио из "Државног посла" на себи својствен начин позвао на EXIT (ВИДЕО)

ГС
Трио из "Државног посла" на себи својствен начин позвао на EXIT (ВИДЕО)

​Одбројавање је почело! Мање од недјељу дана дијели нас од музичке бајке на Петроварадинској тврђави и почетка овогодишњег ЕXIT фестивала. Највеће звијезде различитих музичких жанрова сјатиће се у Нови Сад, а међу онима који ће уживати у њиховој музици биће и легендарни трио из "Државног посла"!

Чварков, Торбица и Бошкић редовни су посјетиоци ЕXITA. Из године у годину они, као и Димитрије, Никола и Дејан који стоје иза ових ликова, обилазе готово све бине на Петроварадинској тврђави и уживају у најразличитијим музичким правцима. У сусрет предстојећем Еxиту, открили су која имена из овогодишњег лине-упа их највише привлаче и позвали све да им се придруже на најлуђој петодневној журци.

"За сваки укус и за свакога, има вала шта да се види" ријечи су којима је Никола Шкорић, познатији као Торбица, започео своје излагање. У свом стилу, издвојио је Црнооки грашак као и, како је навео, личку сензацију Гучија Ману . Али не, нису само они привукли пажњу драгог нам Торбице, па је тако наговијестио да ће падати у транс уз панк ритмове шкотских "ветерана" The Exploted, али и реповати уз великане српске реп сцене .

 Међутим, од свих извођача на овогодишњем ЕXIT фестивалу, бенд који је Торбици најдражи и гдје ће сви посјетиоци сигурно моћи да га затекну како пјева њихове стихове, јер му код куће син није дозволио, су панчевачке Љубичице.

Али Торбица је само увео у овогодшњу ЕXIT авантуру, јер и његове колеге из канцеларије, односно Димитрије и Дејан имају своје фаворите!

Бошкић је, позивајући људе на ЕXIT, одсвирао неколико тонова на клавиру хвалећи се својим виртуозним квалитетима, могуће, надајући се да ће се једног дана, са неке од бина на Петроварадинској тврђави чути и класика. Међутим, ове године је извјесно да Дејан Ћирјаковић неће наступати, али ће ђускати уз битове Рудиментала и евентуално наздравити са Маxом Цавалером. Као и Торбица, и Бошкић је рекао да ће бацати риме уз неке од српских култних репера да би затим наставио да вјежба клавир.

И за крај - Чварков! Да ли сте чули за Боб Морела и његов наступ на ЕXИТ фестивалу, како га је најавио Димитрије Бањац познатији као Ђорђе Чварков? Свакако је јасно да је у питању легенда Том Морело који ће наступити у недјељу, 14. јула на главној Тесла Универсе бини, испред које ће свакако публика моћи да види и распјеваног Ђорђа Чваркова!

Легендарни хип-хоп и поп састав Блацк Еyед Пеас, кооснивач Раге Агаинст Тхе Мацхине Том Морелло, родоначелник трапа Гуцци Мане, браћа Цавалера, Царл Цоx, Бонобо, Блацк Цоффее, Мацео Плеx, КлангКуенстлер, Сара Ландрy и низ других дио су незаустављиве звјездане екипе која предводи жанровски диверзитет овогодишњег издања фестивала, које се грана на стотине извођача и преко 40 омиљених фестивалских бина и зона које ће оживјети током пет ноћи на Петроварадинској тврђави, преноси "Телеграф"!

„Глас Српске“ поклања карте за EXIT фестивал. За више информација посјетите наш инстаграм налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана