Три ствари за којима жене жуде у кревету

GS
Три ствари за којима жене жуде у кревету

И док је очигледно да жене могу да воле или мрзе различите ствари у вези са сексом, односима и интимношћу, стручњаци указују на "тачке разлике". Такође, преференције сваке жене могу се промијенити током времена и у зависности од њеног сексуалног партнера.

Више контакта очима током секса

Алана Прат истиче да се многе жене жале како њихови партнери не остварују довољан контакт очима. Осећају се изостављено од сексуалног искуства ако све вријеме затварају очи или само гледају у дијелове тијела. Контакт очима може бити једна од најромантичнијих ствари током секса. На крају крајева, очи никада не лажу.

Мање критика

Секс за жене је често начин ослобађања од стреса, ослобађања напетости, па чак и емоционалних рана. Могу се појавити разне врсте неочекиваних осјећања, а неки од њих могу вас изненадити. Жене не желе да буду осуђиване (такође) током секса. Оне само желе право друштво да прођу кроз све емоционалне таласе. Секс с неким понекад може изазвати дубоку, емоционалну везу и жене могу реаговати на тај тренутак.

Више отворених могућности

Многе жене и не знају да су "полиоргазмичке". Дакле, оно што многе жене кажу да највише желе у сексу, јесу простор и вријеме како би могле да истраже више о својој еротској природи. Према Алани Прат, већина жена више од било чега другог жуди за активним присуством партнера током секса да би изразиле своје тијело, ум и љубав. Једноставно речено: секс није само оргазам, већ игра, флерт и комуникација, преноси Супер жена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана