Трепери Сурил и Фокс, реперка Сајси нова имена Си денса

Тањуг
Трепери Сурил и Фокс, реперка Сајси нова имена Си денса

НОВИ САД - На главну бину фестивала "Си денс", који ће бити одржан од 26. до 29. августа на плажи Буљарице у Будви, стижу трепери Сурил и Фокс, реперка Сајси Емси, као и Клинац, Огњен, Муха и О.Џи. фичеринг Дисторшн, саопштио је данас Егзит.

Како се наводи, Сурил је "један од најтраженијих извођача на регионалној реп/треп сцени" захваљујући милионским прегледима на јутјубу са песмама какве су "Ја сам у гасу", "Будва Копаоник", "На минут до мора", "Секс, здравље и православље" и "Када пада онда лије".

"Фокс је директно заслужан за популаризацију новог хип-хоп таласа на Балкану и сматра се родоначелником треп жанра... Нумере ''ФучБои'', ''Шурим бика'', ''Инфлуенцер'', ''Пар дана'' и ''Адреналин'' заједно броје на стотине милиона прегледа", истакао је фестивал Егзит.

Како је наведено, Сајси Емси је скоро 20 година на српској реп сцени, Клинац је треп сензација, млади репер Огњен излази из оквира андерграунда, млада сарајевска реперка Муха је звезда у успону, а ту су и локалци О.Џи фичеринг Дисторшн.

На "Си денсу" ће према ранијим најавама наступити Борис Брејча, Мацео Плекс, Тејл ов ас, Медуза, Сатори, Бајага и инструктори, Сенида, Војко В, З++ и Ху си

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана