Тренинг Миранде Кер за савршено тиjело

Агенције
Тренинг Миранде Кер за савршено тиjело

Супермодел Миранда Кер каже да је само 15 минута свакодневне физичке активности довољно за извајано тијело. Овако она вјежба.

Није лако ускладити свакодневне обавезе са тренингом, али ова љепотица одлучила је да са онима који су превише заузети за више физичке активности, подјели свој петнаестоминутни тренинг. Најбоље од свега је што вам за ове вјежбе није чак потребан ни одлазак у теретану - све можете да урадите и код куће.

Миранда Кер свој тренинг започиње дубоким дисањем и једноминутним истезањем, а између вјежби прави паузу од десет секунди.

Тренинг Миранде Кер:

Све вјежбе се раде у трајању од минута.

- Склекови

- Издржај – ради се у истом положају као склекови, али се тијело не помјера, већ се држи у статичном положају. Почетници могу радити два пута по 30 секунди.

- Чучњеви

- Џампинг џекс – станите усправно, скупљених руку уз тијело, а заитм скачите увис тако да раширите ноге и руке подигнете изнад главе, па се вратите у почетни положај.

- Дизање лијеве ноге - легнете окренути на страну, а затим лијеву ногу подижете увис

- "Бициклистички трбушњаци" - лијевим кољеном дохватате десни лакат и обрнуто

- Подизање десне ноге

- Мост

- Џампинг џекс

- Наизмјенични искорак са чучњем

- "Сједење" уз зид (у положају за сједење, леђа наслоњених уз зид)

- "Пењање на планину" (почетни положај је исти као за склекове, само што ноге наизменично скупљате и испружате, ослоњени на руке)

- Џампинг џекс

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана