Тренер Метјуа Перија открио детаље о његовим посљедњим данима

ГС
Foto: Агенције

Изненадна смрт глумца Метјуа Перија погодила је многе обожаваоце његовог лика и дjела, а они који су га познавали открили су и неке детаље о његовом приватном животу.

Перијев тренер Мет Манасе испричао је да је глумац радио оно што је волио само неколико сати прије смрти, те је играо пиклбол. Тренер је рекао да су се познавали око двије године, те колико је звијезда серије "Пријатељи" обожавао тај спорт. Каже да је спорт за Метјуа био алат како би се одржавао тријезним.

"Мислио је да је то нешто што би могло да му помогне у опоравку и радио је сјајан посао", рекао је Мет за магазин "People".

Овај спорт му се јако свиђао те га је играо пет пута недјељно. На тренинзима је све засмијавао и био је такмичарски настројен.

"Пиклбол је био његов издувни вентил. Јако се веселио. Био је такмичарски тип, уопште не у лошем смислу. Обожавао је то. Хтио је да игра. Желио је да побиједи, обожавао је то. Кад би погодио невјероватан шут, причао би вам о томе данима", испричао је глумчев тренер.

Пери је на тренингу био свега неколико сати прије него што је пронађен мртав у својој кући.

"Када смо тек почели да играмо, били смо он и ја сами. А онда смо довели и друге људе", казао је Мет. Није видио Метјуа тог јутра прије него што је глумац преминуо, већ је на терену с глумцем био други тренер.

Њу је Мет прву позвао када је сазнао за смрт глумца.

"Рекла ми је: 'Да, био је'. Није открила колико дуго, али је рекла да је јако добро играо, што није било изненађење", рекао је Манасе.

Мет је открио да је Пери константно покушавао да помогне зависницима да се отријезне.

"Пуно тога је радио са својом установом за рехабилитацију и покушавао је да помогне људима да остану тријезни. Доводио их је на тренинге и учио их да играју пиклбол", додао је тренер, откривајући да је посљедњи пут са својим саиграчем.

Тренер је посљедњи пут разговарао с глумцем недјељу дана прије него што је умро.

"Бринуо је о свима. Дан је одмах постајао бољи када бих га видио или када би ме назвао. Никада није пропуштао прилику да се нашали како би вас насмијао. Једноставно невјероватна особа. Сви би требало да знају да је имао златно срце", поручио је за крај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана