Трампова бивша жена добила примамљиву понуду која би могла да му уништи живот

Агенције
Трампова бивша жена добила примамљиву понуду која би могла да му уништи живот

Наиме, њој је понуђено учешће у новој сезони „Великог брата" чији ће укућани бити познате личности и то за вртоглаву своту новца – два милиона фунти.

Међутим, ако Ивана пристане да буде дио овог шоуа то би представљало велику опасност за предсједника Америке, јер би јавност сазнала много тога о њему.


"Мало је вјероватно да би се Ивана суздржала од коментара када је цимери буду питали било шта о бившем мужу с обзиром на то да су дуго растављени. Први пут у историји Бијела кућа би морала да овај шоу држи на оку. Шта год Ивана да каже на телевизији, могло би да направи озбиљне проблеме Трампу, када је брак у питању", рекао је извор.

Доналд и Меланија веома тешко држе свој приватни живот даље од очију јавности, а ово би додатно угрозило њихов брак, за који многи вјерују да је у кризи.

Ивана је у браку са Доналдом била петнаест година, а разлог њиховог развода било је Трампово невјерство. из тог брака имају троје дјеце.

Иначе, Ивана је прије седам година била станарка ове популарне куће, па јој не би било ништа ново и необично да се опет нађе затворена пред сталним надзором камера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана