Тошић и Карлеуша завршили са подјелом богатства - ево ко шта добија

ГС
Тошић и Карлеуша завршили са подјелом богатства - ево ко шта добија

Јелена Карлеуша и Душко Тошић успјели су да се договоре о подјели имовине која је до сада била кључни проблем за развод њиховог брака.

Ускоро и званично бивши супружници су током заједнице стекли неколико скупоцјених некретнина, и то на ексклузивним локацијама у Београду. Како Курир сазнаје, вила на Дедињу, коју је бивши фудбалер купио прије шест година од Драгана Стојковића Пиксија, вриједна 2.500.000 евра, а у којој музичка звијезда сада живи са кћеркама, остаће у њеном власништву.

С друге стране, луксузни стан на два нивоа у Лисичијем потоку у којем су породично живјели, као и некретнина на Дедињу, која се налази у непосредној близини овог дуплекса, остају спортисти. Он је направио и кућу у Орловату, у мјесту гдје живи његова мама, која такође остаје на његовој имовинској карти.

- Јелена се још није комплетно преселила у вилу на Дедињу. Тамо живе спремачице с куцама, о којима брину, а Јелена је још увијек у Лисичијем потоку. Душко је због пословних обавеза на релацији Турска-Њемачка-Србија, а када борави у престоници, живи у свом стану на Дедињу. Њих двоје су послије неколико неуспјешних преговора успјели да нађу заједнички језик и да заврше неопходну документацију, коју ће ускоро и да потпишу. Тако ће се сад тачно знати шта је чије. Јелена ће с кћеркама бити у вили на Дедињу, у коју ће комплетно прећи да живи након потписаног развода. Што се аутомобила тиче, свако ће задржати своје возило, док ће Тошић и даље да плаћа адекватну алиментацију - прича наш извор близак пјевачици.

Тошић се почетком јуна први пут огласио и проговорио о разводу од ЈК.

- Преко адвоката покушавамо да се договоримо о споразумном разводу брака. На ту тему одржали смо неколико састанака, који су се, нажалост, завршили неуспјешно. И даље покушавам да избјегнем развод по тужби, јер би то било трауматично искуство за све нас, нарочито за нашу дјецу. Надам се да ћемо се у наредном периоду споразумно договорити о разводу, што је у интересу свих - рекао је Душко почетком јуна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана