Топлес разговори манекенке Нене Ристић

Глас Српске
Топлес разговори манекенке Нене Ристић

Српска манекенка која ради у Италији, Нена Ристић, празнике проводи у сунчаном Мајамију. Опустила се и по балкону хотела у којем је смјештена прошетала само у гаћицама, не обазирући се на радознале погледе папараца који су "вребали" са свих страна.

Шетала је она тако по тераси у топлесу, само са телефонском слушалицом у једној, те цигаретом у другој руци. A фотоапарати папараца само су задовољно без престанка шкљоцали.

Заиста је права ријеткост видјети неку љепотицу у тако бесрамно голом издању у јавности. A судећи према фотографијама манекенку Нену Ристић баш и није претјерано интересовало да ли је неко посматра.

Нена Ристић има 29 година. Рођена је у Србији, а одрасла у Швајцарској. Тренутно живи и ради у Италији. Говори чак пет језика - енглески, француски, њемачки, италијански и српски.

Она и глуми и плеше балет, а опробала се и као водитељка на једној телевизији.

Прије неколико година била је у краткој вези са сада већ бившим италијанским фудбалером Кристијаном Вијеријем, коме је према писању штампе, сломила срце "ногиравши" га послије два мјесеца везе.

- Била сам са Вијеријем читава два мјесеца. На почетку је све личило на безазлени флерт, али је с временом прерасло у романсу. Међутим, послије шездесетак дана, дошло је вријеме да се растанемо, јер сам сматрала да треба да кренем даље - казала је послије раскида српска љепотица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана