Tоп 10 земаља са најљепшим женама, Српкиње на шестом мјесту

Blic.rs
Tоп 10 земаља са најљепшим женама, Српкиње на шестом мјесту

Портал “Health en' beauty” рангирао је државе свијета по љепоти припадница женског пола, а према избору њихове редакције, прво мјесто заузеле су Бразилке.

1. Бразилке

Земља раскошне љепоте, свакако заслужује да се нађе на овој листи када су припаднице љепшег пола у питању. Према мишљењу редакције овог сајта, на првом су мјесту. Интересантна чињеница је да неке од најуспјешнијих модела долазе управо из ове земље. Бразилке су познате по затегнутом препланулом тијелу, облинама и невјероватном харизомом.

2. Рускиње

Рускиње су управо због своје приступачности, манекенске грађе, беспријекорне коже и раскошно плаве косе популарне  свуда у свијету. Није ни чудо што су посљедњих година ове заносне љепотице потпуно освојиле свијет.

3. Венецуеланке

Венецуеланска љепота позната је одавно, поготово женска. Највише побједница у изборима за мис долази управо из ове егзотичне земље.

4. Индијке

Жене из Индије остављају утисак гдје год се нашле. Због истанчаног укуса и невјероватног стила, велики број жена из Индија освојио је модну сцену. Њихова мистериозна љепота плени пажњу мушакараца широм свијета.

5.  Швеђанке

Припаднице љепшег пола које долазе из Шведске, познате суп о својој љепоти. Високе, атлетски грађене, свијетле пути, косе и очију, очаравају мушкарце широм планете.

6. Српкиње

Савршена комбинација медитеранских и словенских гена, чини обавезним да се Српкиње нађу на овој листи. Секси фигура, заводљив осмијех, харизма, идеалне пропорције груди и кукова су оно чиме се Српкиње поносе, а издваја их и јединствена љепота.

7. Францускиње

Пуне духа и живота, увијек насмијане, образоване и прелијепе. Оне су уједно софистициране, романтичне и забавне.

8. Аргентинке

Аргентина није позната само по спортистима и невјероватним плажама, већ и по  егзотичним љепотицама. Модерне, високе и заводљиве, учиниће да се сваком мушкарцу заврти у глави од разговора са њима.

9. Украјина

Њихова љепота деценијама осваја свијет, али за разлику од Рускиња обично немају плаву косу, па су можда баш због тога још егзотичније.

10. Италија

Њихова медитеранска маслинаста кожа и раскошно густа коса је њихов заштитни знак. Италијанке су познате и као врло његоване жене које изузетно воде рачуна о себи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана