Тони молио Драгану да повуче захтјев за развод брака

Г.С.
Foto: Курир

Драгана Мирковић недавно је саопштила да је, након 24 године, предала захтјев за развод брака.

Драгана је у саопштењу написала да она и бизнисмен Тони Бијелић већ три године воде одвојене животе и не живе под истим кровом, а Тони се јуче огласио на Инстаграму и открио да је дошао у њихов дворац Ебенфурт код Беча, гдје је Драгана остала да живи.

Како је извор близак овом пару рекао за домаће медије, разлог Тонијевог доласка у породични дом јесте покушај да се помири са Драганом. Наиме, он је, према ријечима извора, молио пјевачицу да одустане од развода и обећавао је да ће се промијенити и потрудити се да све буде као некада.

Како сазнају домаћи медији, Бијелић у протеклих шест мјесеци у дворцу у није провео ниједан цио дан, а сада је дошао, спреман на све како би му Драгана опростила и повукла захтјев за развод.

Међутим, фолк звезда му је рекла да помирење не долази у обзир, будући да је годинама толерисала разне ствари и покушавала да одржи брак, те да сада, када је коначно пресјекла, своју одлуку неће мијењати и да помирење „не долази у обзир“.

Она је Тонију рекла и да га, упркос свему, не мрзи и нема негативних емоција ка њему, те да жели да остану у што бољим односима због дјеце.

Подсјећамо, њих двоје су у браку добили двоје дјеце, сина Марка и ћерку Мануелу, који су сада студенти. Након објаве о разводу писало се да Тони има доста млађу љубавницу са којом је дуже вријеме у вези, али је он то демантовао.

Такође, Драгана и Тони су се отпратили са Инстаграма, иако заједничке фотографије још увек имају на својим профилима, а Тонија је на Инстаграму отпратио и њихов син Марко, што су многи протумачили као јасну поруку да је он на мајчиној страни, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана