Тони Цетински одушевио Бањалучане

Драгана Келеч
Тони Цетински одушевио Бањалучане

БAЊAЛУКA - Један од најпопуларнијих поп извођача и највећих музичара у региону Тони Цетински одржао је у петак увече у препуној Спортској дворани "Борик" у Бањалуци велики солистички концерт.

Цетински је на свом наступу окупио неколико хиљада Бањалучана, али и становника широм Српске, који су дошли да уживају у његовим пјесмама.

Наступ је започео великим хитом "Умирем сто пута дневно", а послије тога редале су се пјесме које су публику бацале у транс. Са великим уживањем публика је пјевала пјесме као што су "Aко то се зове љубав", Лагала нас мала", "Благо оном ко те има", и многе друге хитове…

Врхунац вечери у граду на Врбасу био је када је Цетински из публике извео једну од обожаватељки, која је са њим отпјевала његов велики хит "Кад жена заволи", послије чега је добио огроман аплауз и подршку свих присутних на концерту.

Иако је Цетински и раније пјевао у Бањалуци овај наступ, који је трајао скоро два и по сата, био је његов први велики солистички концерт у овом дијелу БиХ, а који је одржан захваљујући организацији агенције "Front Stage" из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана