Тони Цетински: Као нов сам послије липосукције

Блиц
Тони Цетински: Као нов сам послије липосукције

Београд - Више нисам тром, могу нормално да функционишем, као што сам функционисао током пола каријере - каже пјевач Тони Цетински, коментаришући липосукцију којој се подвргао.

Пјевач, који је синоћ је одржао концерт у “Башти код Југе”, за „Блиц” је детаљно говорио о томе како се послије те естетске интервенције осјећа.

- Изгубио сам шест килограма. Није пуно, али је то четири литра масноће, тако да је то велика ствар. Ја сам био мршав човјек, а онда сам се оженио и имао сам двије трудноће (смијех) па сам много јео. Некада сам се бавио спортом, али након што сам једне године пао с мотора и повриједио ногу, више нисам могао да трчим. Волим да једем и то ме је коштало. Сада, када сам направио то што сам направио, пазим шта једем, осим кад дођем овдје (смијех) и једино у Београду не могу пазити на исхрану - каже Цетински.

Медији у Србији су се, након Тонијевог развода од Иване Нобило Цетински с којом има кћерку, бавили и његовим љубавним животом те смо тако читали како је са Сандром, па са Дубравком...

- Ја сам приморан да замолим медије да ми не глуме породицу која те константно тјера да се вежеш за некога... Ја сам био два пута у браку, и имам страх од везивања и веза. То кажем свакој коју упознам. Кажем јој да ми треба ваздуха, да је не желим повриједити, не желим улазити у нешто по сваку цијену док не видим да ли ће бити озбиљно. Нисам заљубљиве природе. Са Сандром је прича трајала годину дана. Дубравка је прекрасна особа, одличан је пријатељ, човјек, одличан тренер... Не знам шта ће бити, видјећемо. Незгодно би било да тако брзо мијењам везе и да свака буде озбиљна. Нису све моје везе озбиљне. Имам прекрасан однос са својим бившим женама и дјецом, али овога пута не бих срљао - рекао је Тони.

У Арени 23. новембра

Тони ће, након концерта који је одржао синоћ у “Башти код Југе”, Београђанима пјевати и у Арени.

- Ово је добро загријавање за 23. новембар и Арену. Сад ћемо направити једну топ листу са свим пјесмама које овдашња публика воли. Не знам зашто нисам раније одржао концерт у Арени, али припремао сам албум, промовисао га... Сад имамо датум и радујем се - рекао је Тони Цетински.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана