Тони Брекстон проглашена лажљивицом

Глас Српске
Тони Брекстон проглашена лажљивицом

Упркос таленту и слави која ју је некада пратила, пјевачица R'n'B ритмова Тони Брекстон једноставно нема среће у животу.

Ових дана Тони се поново нашла у центру скандала јер је њена осигуравајућа кућа јавно оптужила да је лагала у документима о својој болести (Тони годинама има проблема са срцем), и одбила да пјевачици исплати износ за који она мисли да јој дугују. Ријеч је о неколико стотина хиљада долара које је Брекстонова изгубила јер је отказала своје концерте, а осигуравајућа кућа "Ллоyд'с оф Лондон" од ње потражује да она "штету" плати њима.

- Тони нам је лагала да је здрава и то свјесно. Са срцем се мучи од 2006. године, и кад смо извукли медицинску документацију, знали смо да лаже. Ми смо, као осигуравајућа кућа, морали да прегледамо све документе прије него што смо са Тони потписали уговор. Лагала нам је да није болесна. Да смо то знали, услови осигурања били би другачији - написано је у саопштењу које је осигуравајућа кућа објавила.

A они су се службено огласили тек када их је Тони Брекстон почела развлачити по таблоидима и "дуг" покушала да утјера медијским уцјенама. Јавно их је прозвала патетичном изјавом у којој је стајало да "њена осигуравајућа кућа нема срца".

Послије срамотног банкрота који се годинама повлачио по новинама талентована пјевачица пронашла је спас у Лас Вегасу, познатом уточишту пропалих пјевачких звијезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана