Том освојио Лауру

Aгенције
Том освојио Лауру

Иако се спекулисало да ће се славни глумац Том Круз помирити са бившом женом и колегиницом Кејти Холмс, он је ипак одлучио да крене новим путем. Круз је освојио срце звијезде серије "Луде седамдесете" Лауре Препон.

Глумац је, наводно, у вези са Лауром, која је такође сљедбеник сајентологије. Упознали су се посредством глумца Џона Траволте и његове супруге Кели Престон, сајентолога.

Британско издање часописа "Грација" пише да је пар до сада био на два састанка у ресторану "Манор", а детаљи иду тако далеко па наводе да је глумац отворио боцу "мерлоа" из 1979. године. Том је, наводно, био пресрећан јер је одувијек био фасциниран познатом Доном из серије "Луде седамдесете".

Иза Круза је и брак са Мими Роџерс са којом се вјенчао 1987. године. Развели су се три године касније, а затим се вјенчао са глумицом Никол Кидман са којом је брак трајао до 2001. Имао је кратку љубавну везу са шпанском глумицом Пенелопе Круз, са којом је глумио у филму "Небо боје ванилије". Кејти Холмс је запросио на Ајфеловом торњу у Паризу 2005. године, а из брака с њом има кћеркицу Сури.

Лаура има 33 године, а најпознатија је по улози Доне у серији "Луде седамдесете". Она је своје обожаваоце обрадовала када се коначно појавила у топлесу. Улога у филму "Лаџ тхе Фаворите" натјерала је да се скине пред камерама. Судећи по реакцијама на америчким порталима, обожаваоци сматрају да је вриједјело чекати тај тренутак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана