Том Круз опет заљубљен: Ево ко је фатална Рускиња која је опчинила славног глумца

ГС
Том Круз опет заљубљен: Ево ко је фатална Рускиња која је опчинила славног глумца

Том Круз се дружио се забави у лондонском Маyфаиру с 36-годишњом Елсином Кјаровом, чланицом високог руског друштва и ћерком истакнутог руског адвоката Рината Кјарова, а која је позната и као бивша супруга олигарха који тргује дијамантима.

"Били су нераздвојни, изгледали су као љубавни пар и чинило се да је опчињен њоме", рекао је један од гостију за Дејли мејл.

Страни медији преносе да се пар заједно појавио на забави на Гросвенор Скверу прошле суботе, на велико изненађење и узбуђење осталих гостију. Елсина, обучена у црну хаљину без нараменица са дијамантском машном, позирала је тамо с Авраменко Алиеном, бившом такмичарком Мис Европе, а онда је изашла на плесни подијум с Томом и заједно су напустили забаву у касним ноћним сатима.

"Том је био врло љубазан, стално су га тражили за фотографије, али пристојно је све одбијао. На крају је ДЈ морао објавити на руском језику да господин Круз не жели никакве фотографије. Провео је већи дио ноћи плешући с Кјаровом, али у једном се тренутку само убацио међу једну скупину жена", открио је анонимни извор.

Бивша руска манекенка, која је и британска држављанка, претходно је била у браку са руским тајкуном Дмитријем Тсетковим, с којим је делила вилу вриједну 22 милиона фунти на имању Вентворт и кућу у Лондону вредну 18 милиона фунти. Пар је такође поседовао некретнине у Дубаију и на Кипру, заједно са својим аутомобилима, накитом и умјетничким колекцијама вредним милионе фунти.

Њихов развод доспио је на насловнице у љето након што је она оптужена за скривање значајне имовине од сада већ свог бившег супруга, укључујући колекцију торбица вредну милион фунти.

Током саслушања у марту ове године оптужена је да је лагала, рекавши да поседује само око 20 торбица и поновила је ту тврдњу суду у мају 2023. Но према суду, она је умањила вриједност торби, а судија Пил рекао је у својој пресуди изреченој на Високом суду да је случај "заражен" њеном непоштеношћу од почетка до краја и  додао да је лагала.

Друга свађа бивших супружника настала је око вриједне колекције накита пара.

Посједовали су, наиме, дијаманте инвестицијске квалитете и сат Патек, који су се чували у сефу у Хародсу. Кључ кутије држао је Тсветков, али је виши суд чуо како је Кјарова увјерила особље у продавници да су кључеви изгубљени и узела комплет за себе, а да није то рекла својем супругу и касније изоставила предмете као доказ. Суду је такође речено како Тсветков, подузетник који је први пут дошао у Уједињено Краљевство 2004. године и након пет година добио британски пасош и допуштење за останак на неодређено вријеме, није могао да заради тако значајне своте новца од јуна 2022.

То се догодило јер му је Кјарова блокирала приступ породичним банковним рачунима, но судија је рекао да је оптимиста и да ће паметан, сналажљив и са добрим везама Тсветков ускоро поново трговати. Елсина, с друге стране, није радила током брака и покушала је да покрене посао с кафом током бракоразводне парнице који је пропао.

"Нема стварних назнака да ће њена сљедећа пословна идеја, приватни клуб љепоте за чланове, бити финансијски исплатива", рекао је судија. Стога је пресудио да већу одговорност за скупи судски спор сноси Елсина, којој је наређено да плати половину рачуна свог супруга од 1.761.488 фунти.

2022. године виђена је на суду када јој је наређено да плати 117.000 фунти које је дуговала компанији која је поставила фонтане у кући у Суреју. Тада се бранила тврдњом да је њен бивши супруг одговоран за то и да се налази на потјерници Кремља најтраженијих лица.

Иначе, Том се није претјерано повезивао са женама откако се развео од своје треће супруге Кејти Холмс прије 15 година, иако се недавно шушкало о афери с пјевачицом Шакиром, као и с колегиниом из "Немогуће мисије" Хејли Атвел. Иако је шкрт на ријечима о свом љубавном животу, Том увијек радо говори о својој склоности према Великој Британији, гдје су, према његову мишљењу, сви јако угодни и добро одгојени.

"Претпостављам да сам англофил. Проводим пуно времена у Британији и то не само због посла. Једноставно волим да будем овдје", изјавио је једном приликом, а чини се како би сада могао имати и нови разлог да чешће борави тамо, преноси Најзена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана