Том Круз напушта сајентолошку цркву

Агенције
Том Круз напушта сајентолошку цркву

Холивудски срцеломац глумац Том Круз наводно напушта сајентолошку цркву јер је схватио да му је превише нарушен углед и да му то није донијело много позитивних ствари у животу, јавиле су агенције.

Послије три пропала брака и скорашњег развода од глумице Кејти Холмс, Круз је ријешио да се удаљи од сајентологије.

Један од чланова цркве рекао је да Том не напушта сајентологију, али да има потребу да се удаљи од цркве јер му је због тога раније пропала веза са Пенелопе Круз, али и брак са Кејти.

Недавно је магазин "Венити фер" објавио текст у којем наводи да су сајентолози организовали "аудицију" како би сада педесетогодишњем глумцу пронашли одговарајућу супругу. Писало се и да су десетине жена прошле кроз прилично сурова испитивања да би се утврдило да ли представљају пријетњу цркви и њеном најпознатијем члану.

Aудиција је организована прије него што се Круз вјенчао са Кејти Холмс, али она, наводно, није била први избор сајентолога. Сајентолошка црква жељела је да се глумац серијала "Немогућа мисија" ожени младом глумицом Назанин Бониади која је била члан секте, али која је убрзо отпала као кандидаткиња јер није указивала дужно поштовање лидерима сајентолога.

Међутим, у овом тренутку Тому је најважнији однос са кћерком Сури, коју је добио у браку са Кејти. Он, наводно, не жели да црква утиче на однос са Сури, с обзиром на то да је старатељство већ додијељено Кејти. Такође, Том није задовољан тиме како на његов углед утиче припадност сајентологији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана