Том Круз купује кућу оснивача сајентологије

Агенције
Том Круз купује кућу оснивача сајентологије

Холивудски глумац Том Круз намјерава да купи велељепно имање Сејнт хил у Сасексу у Енглеској које је некада припадало Рону Хабарду, оснивачу сајентологије.

Имање, које се простире на 100 хектара, глумац планира да преуреди и да му дода теретану, спа центар и ресторан. Раскошно имање Круз намјерава да користи као своју резиденцију док борави у Уједињеном Краљевству, а британски медији наводе да се глумац одлучио на овај потез како би био ближи усвојеној кћерки Изабели, која је такође члан Сајентолошке цркве.

- Круз се сели у Енглеску у дом некадашњег вође Сајентолошке цркве, а то није мала ствар. Садашњи вођа Дејвид Мискевиж дозволио је Крузу селидбу и сматра да ће га овај потез додатно учврстити у вјери - рекао је извор близак глумцу.

Извор је истакао да су обје стране на добитку.

- Том, који је посвећен цркви више него икада, и црква, у коју глумац улаже доста новца. Јавна је тајна да сајентолози желе да имају велики утицај у Британији, онакав какав има краљевска породица. Можда се сада чини да је то немогуће, али када имате неограничен буџет, какав има Круз, немојте се изненадити ако Сејнт хил у будућности засјени Бакингемску палату - оптимистичан је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана