Том и Камерон започели романсу

Aгенције
Том и Камерон започели романсу

Пријатељство славних холивудских глумаца Тома Круза и Камерон Дијаз, које је почело на снимању заједничког филма "Ноћ и дан" прије двије године, прерасло је у романсу, тврди анонимни извор близак глумцу.

Управо је Камерон била та која је тјешила Круза послије развода од Кејти Холмс.

Камерон и Том су се наводно зближили на њеном рођенданском слављу 30. августа, које је одржано у Лондону.

- Том и Камерон су одувијек имали посебну везу. Она никад није скривала да је Круз за њу диван мушкарац - рекао је анонимни извор.

Они су играли љубавнике у популарном филму "Ванила скај", гдје је противница Камерон Дијаз била Пенелопе Круз. Иза Тома Круза су два пропала брака, са глумицама Никол Кидман и Кејти Холмс, а има кћер Сури коју је добио са Кејти.

Развод Кејти и Тома пунио је насловнице свјетских таблоида, а иако су у јавности дјеловали као савршен пар, дуго су били у проблемима, а удјела у томе имала је и Крузова посвећеност сајентологији.

Круз и Холмсова развели су ове године послије шест година брака. Кћерка Сури рођена је 18. априла 2006, а пар се 18. новембра исте године вјенчао на сајентолошкој церемонији у дворцу Одескалки у Италији. 

Камерон Дијаз је недавно изјавила да се осјећа биље него икада, а можда је томе допринијела баш веза са Томом. Лијепа глумица је позирајући у провокативној одјећи за ново издање магазина "Esquire" показала да не само да су четрдесете нове тридесете већ, судећи по ономе како се осјећа и изгледа, и нове двадесете.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана