Том и ја смо били као Бред и Анђелина

Aгенције
Том и ја смо били као Бред и Анђелина

Славна глумица Никол Кидман краси насловну страницу часописа Венети фер, а тим поводом причала је поред осталог о свом односу са бившим супругом Томом Крузом.

Глумица је за часопис причала о својим прошлим везама, али и о љубави с садашњим супругом Китом Урбаном. Кидманова је доживјела невиђену популарност током брака са Томом Крузом који је трајао од 1990. до 2001. године. Поводом свог односа са славним глумцем и како су заједно корачали степеницама славе, Никол је рекла:

"Постоји нешто заиста посебно у таквом односу и ако се заиста усресредите једно на друго можете створити ваш свијет гдје сте само вас двоје и тада то може да буде прелијепо. Из таквог односа могу да настану дивне ствари. То вас зближава и чини романтику још јачом. Сигурна сам да Бред и Анђелина имају такав однос. Нико други то не може да рузумије сем особе која лежи поред вас", објаснила је Никол.

Глумица сада живи у Нешвилу, далеко од Холивуда и славе па јој то јако прија. Међутим, дјеца је увијек питају зашто неко жели да се слика са њом или зашто јој се непознати људи јављају.

Када су је упитали о њеном односу са садашњим супругом, кантри пјевачем, Китом Урбаном рекла је:

"Уз сво поштовање према Тому, ја сам тек сада упознала своју праву љубав. Нисам знала када ће се то догодити и нисам жељела да то буде тако брзо јер нисам хтелја да улазим из везе у везу. Жељела сам да прође неко вријеме будући да сам заиста била дијете када сам ушла у брак са Томом. Хтјела сам да одрастем."

Иначе, разлог развода Никол Кидман и Тома Круза никада није био доступан јавности. Пар је за вријеме брака усвојио двоје дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана