Том Ханкс открио зашто је одбио понуду Џефа Безоса да лети у свемир

ГС
Foto: ГС

Оскаровац Том Ханкс био је гост у емисији "Јиммy Киммел Ливе" те је открио разлоге због којих је одбио понуду Џефа Безоса да лети у свемир.

Када је Кимел питао Ханкса да ли је истина да га је оснивач Амазона замолио да се придружи свемирском лету прије него глумцу Вилиаму Шатнеру, а он је одговорио: "Па, да, под увјетом да платим."

 

"Знате, лет кошта око 28 милиона долара или нешто слично. Радим добро, Јиммy, радим добро, али не плаћам 28 милиона долара", рекао је Ханкс. Глумац се тада нашалио да би могли симулирати лет у свемир у студију.

"Лет је око 12 минута, сви бисмо то могли урадити на нашим сједиштима овдје", рекао је прије него што се почео љуљати на столици као у свемирској летјелици.

"Не морам потрошити 28 милиона долара да то урадим", рекао је, додајући да би можда, да је лет био бесплатан, то урадио да осјети како је бити милијардер.

Вилиам Шатнер (90) постао је најстарија особа која је путовала у свемир када се прошлог мјесеца придружио члановима посаде на ракети Њев Шепард за мисију НС-18. Његово путовање у свемир услиједило је три мјесеца након што је Безос отпутовао у свемир истом ракетом за први свемирски лет Блуе Оригина с људима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана