Тјентиште и медији спремни за ОК фест

Радмила Ђевић фото В. Стојаковић
Тјентиште и медији спремни за ОК фест

Када дођете на Тјентиште и искусите све чари Националног парка "Сутјеска", схватите да овдје нема ничег недопадљивог, да је ово мјесто један од најбољих амбасадора јединствене природне љепоте Републике Српске и БиХ.

Тако су протеклог викенда "Сутјеску" оцијенили представници петнаест медијских кућа из РС и БиХ, на тродневном дружењу, које четврту годину успјешно реализују организатори "ОК феста", у сусрет овој музичкој причи.

Уз подршку м:тела и "нектар" пива музика ће зачарати Тјентиште од 30. јуна до 2. јула. Међу новинарима који су ове године били у прилици да пропутују кроз нестварно лијепу природу била је и екипа "Гласа Српске". У само три дана испреплетала се смјена четири годишња доба између мноштва стаза за пјешачење, предивних мјеста за паузу и одмор, видиковаца са којих се пружа бајковита пејзажна слика, огледања у Трновачком језеру, дивљења највећем врху БиХ, Маглићу. У рафтинг авантуру Таром и Дрином препустили су се они најснажнији. Представници седме силе сагласни су да су пали пред силом и моћима природе, која је, као нигдје у свијету, на најљепши начин спојила дивљину и љепоту, али и даље остала доступна, а неукротива и грандиозна. У прекрасном природном амбијенту први пут се огледнула новинарка и водитељка Радија Републике Српске Нада Колак.

- Нешто несвакидашње, нешто што људи у свијету скупо плаћају само да би видјели, а овдје је довољно да дођу. Мислим да сви треба да порадимо на томе да се овакав спој природе, традиције, историје, авантуризма, рекреације повеже у једну цјелину - рекла је Колакова.

"ОК фест" најбоља реклама

"ОК фест" најбоља је реклама НП "Сутјеска", истичу у управи националног парка, као и бендови који су наступали и који ће наступити ове године. Међу њима су "Дубиоза колектив", "Ван Гог", "Лет 3", "Дисциплина кичме", "Дел арно бенд", "Психомодо поп" . На списку извођача налазе се и "Деца лоших музичара", "Зостер", "Канда Коџа и Небојша", Јосипа Лисац, Дамир Урбан, "Стрејт џекин"...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана