Тјелохранитељи удаљили Нереиду од Роналда

Глас Српске
Тјелохранитељи удаљили Нереиду од Роналда

Најскупљи фудбалер свијета не престаје да обилази забаве на којима је обично прва звијезда вечери. Тако је недавно срео и своју бившу дјевојку Нереиду Гаљардо са којом је био у вези прије годину дана.

Њих двоје су се срели у једном клубу на острву Мајорка. Међутим, након што му је Нереида пришла Роналдови тјелохранитељи су је удаљили из његове близине, а најбогатији фудбалер свијета сцени је свједочио је сцени и при том није ни трепнуо.

- Aли он је мој бивши дечко - завапила је Нереида, али тјелохранитељи су, као и Роналдо, били непопустљиви.

Прошле године у ово вријеме Нереида и Роналдо крстарили су италијанском обалом сваког дана дајући до знања агилним италијанским папарацима колика је чврста њихова романса да би иста, пукла само неколико седмица након романтичног љетовања. Отада ријетко прође мјесец, а да Нереида новинарима не закука за бившим момком којем је у међувремену цијена вртоглаво нарасла.

У међувремену Португалац се смјестио у Мадриду, те је купио кућу у насељу Ла Финћа која је процијењена на осам милиона фунти. Кућа се простире на четири и по хиљаде квадратних метара, а португалски репрезентативац на располагању ће имати 36 соба, гаражу за десетак аутомобила и базен на коме би му позавидјели Милорад Чавић и Мајкл Фелпс, а који има димензије 15 пута седам метара.

Роналдо ће у Реалу зарађивати 220 хиљада евра седмично, иако цијена од осам милиона фунти звучи довољно монденски, у агенцији за некретнине која продаје станове у ексклузивном насељу Ла Финћа изјавили су да таква цијена одговора "средњем сталежу". Иначе, први комшија ће му бити још један члан "краљевског клуба" Раул Гонзалес Бланко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана