Тјелохранитељи на улазу и само 30 званица! Сви детаљи вечнања Петра Граше и његове вјеренице Хане!

ГС
Foto: Агенције

Хана Хуљић (31) и Петар Грашо (45) вјенчаће се у суботу 19. фебруара, а по свему судећи планирају да свадба буде одржана у строгој приватности. Оно што је познато је да ће се црквено вјенчање одржати у Сплиту, али не и у којој цркви. Спекулише се да су младенци одабрали неприступачну цркву обожавтатељима и наводно ће се црквено вјенчање одржати послије подне.

- Хани смета што је толика заинтересираност за њено вјенчање с Петром, иако је навикла да буде у фокусу интереса јер је ћерка Тончија Хуљића. Толико крију детаље црквеног вјенчања да наводно ни сви гости, којих ће бити око 30, не знају у којој ће се цркви вјенчати. Наводно ће у цркви бити само младенци и кумови, Доменица Жувела и Дино Рађа - каже извор близак пару.

Славље након црквеног вјенчања свакако ће бити у Грашином бившем ресторану на Сустипану. Извор каже да младенци планирају да ангажују тјелохранитеље како нико непозван не би могао ући на њихову прославу црквеног вјенчања. Ресторан има два улаза и наводно ће на оба улаза бити постављен по један чувар.

- Хана и Петар не дају никоме своју приватност. Свјесни су великог интереса који се створио око њихове везе, али желе што већу приватност .

Оно што се дефинитивно зна јесте да ће Хана, њена мајка Вјекослава и кума Доменица носити хаљине сплитског модног бренда. Грашо је наводно купио одјело у иностранства, а Тончи Хуљић, који је познат по екстравагантним сакоима, исто има спремно специјално одјело за свадбу ћерке јединице.

- Ханина вјенчаница јако је једноставна, какав је и њен дух. Није имала никакве посебне жеље ни прохтјеве око хаљине за свадбу - каже извор.

Хана и Петар недуго пошто су започели везу, одлучили су се и да живе заједно у Грашину стану у центру Сплита, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана