Типсаревић плакао кад је видио ћерку

Блиц
Типсаревић плакао кад је видио ћерку

Тенисер није могао да сакрије емоције када је у новосадској болници први пут видио своју ћерку сат времена по рођењу, сазнаје “Блиц“.

Тенисер Јанко Типсаревић и његова супруга Биљана у ноћи између петка и суботе постали су родитељи ћерке тешке 3.900 грама и дугачке 52 центиметра. Име за насљедницу још нису одабрали, а како сазнаје “Блиц“ од пријатеља блиског Типсаревићима, новопечени отац је видио бебу сат времена послије рођења.

- Од узбуђена и среће су му кренуле сузе. Ипак, није могао да каже на кога личи - каже саговорник Блица.  

Биљана и беба би требало да изађу из породилишта у току слиједеће недјеље, а Јанко ће их свакодневно посјећивати у породилишту.

Начелник болнице, доктор Драган Стајић за Блиц је рекао да је све протекло у најбољем реду.

- Биљана се породила нормално, природним путем, без икаквих проблема. Беба је крупна, здрава, лепа. Јанко није присуствовао порођају, нити је тако нешто тражио. Отац је видео бебу сат времена након порођаја, као што је пракса и у другим случајевима, када отац може да види дете на монитору - изјавио је начелник Бетаније др Драган Стајић, који је од почетка водио трудноћу Биљане Типсаревић и обавио порођај. Он каже да су се Типсаревићи понашали као и сви други родитељи, да нису имали никаквих специјалних захтјева, нити су тражили посебан третман.

- То су дивни, млади, скромни људи. Имали су потпуно идентичан третман као и свака друга наша породиља. Нама је част што су одлучили да порођај буде обављен баш у нашем породилишту - рекао је др Стајић, додајући да је Биљана Типсаревић у једној од стандардних соба.

- Имамо двокреветне и четворокреветне собе и Биљана Типсаревић је у једној од њих, заједно са другим породиљама - рекао је др Стајић.

Подсјећамо, Типсаревићи су се преселили у Нови Сад како би се она породила у болници у којој је и сама рођене.

Прве честитке упутила им је Јелена Ристић, вереница Новака Ђоковића, нашег најбољег тенисера и великог Јанковог пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана