Тик Ток звијезда погинула након скока падобраном

Г.С.
Тик Ток звијезда погинула након скока падобраном

ТикТок звијезда Тања Пардози погинула је у несрећи током скакања падобраном, оставивши у жалости своје пријатеље, породицу, али и људе широм свијета.

Агенција која пружа падобанске услуге објавила је саопштењу да је 21-годишња студенткиња погинула у несрећи која се догодила 27. августа, али нису спомињали њено име.

Према саопштењу компаније, студенткиња је прекасно отворила падобран, била је преблизу земље и почела да се окрреће великом брзином и резервни падобран није имао довољно времена да се отвори.

“Скакач је недавно укључен у падобранску заједницу и недостајаће нам. Падобрански тим Торонто је веома погођен овом несрећом”, истакли су.

Посљедњи видео који је објавила на ТикТоку описује скроз црне пузле које је недавно завршила и говори о оме како не може да престане да види црне пузле свуда - феномен који је описала као ефекат тетриса.

Како су њени пријатељи рекли за медије, Тања је била струдент Универзитета у Торонту и ушла у полуфинале избора за мис Канаде.

“Тања се интересовала за све што је ново и што је авантуристички. Живот је за њу био превише досадан и увијек се упуштала у авантуре”, каже Мелоди Озголи, Тањина пријатељица из детињства.

Тањина сахрана одржана је 2. септембра, преноси Нова.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана