Тијана Мацура се развела послије „Фарме”: Пијани муж ме трудну убијао од батина

Блиц
Тијана Мацура се развела послије „Фарме”: Пијани муж ме трудну убијао од батина

Београд - Развела сам се, после три године брака, одмах након “Фарме” јер више нисам могла да трпим насиље, почела је своју интимну исповијест глумица Тијана Мацура, преноси “Блиц”.

- Први пут о овоме говорим јавно јер сматрам да о томе не треба да се ћути. Не радим то због популарности, већ да бих помогла другим женама које пролазе кроз исто – рекла је она.

Она се појавила на Пинковој журки поводом завршетка „Фарме”, а која је пажњу привукла због фластера преко носа (посљедица уклањања младежа).

Са супругом је била у браку три године и све вријеме брака, како каже, трпила је разна омаловажавања, психичку тортуру и насиље.

- Тукао ме је стално. Разлог томе је алкохол. Предлагала сам му да потражи стручну помоћ, али узалуд. Он је у Црној Гори и ради на грађевини, као физикалац. Андреа, моја трогодишња кћерка, и ја смо завршиле у сигурној кући и велику захвалност дугујем Весни Станојевић, која нам је пуно помогла. Процес развода је у току, а ја само желим да сви виде и прочитају, нека сви његови сазнају кроз шта сам прошла - рекла је глумица која је одбила да каже његово име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана