“The Djoker” опет у главној улози

Агенције
“The Djoker” опет у главној улози

Монте Карло - Ишчекујући нове изазове на најјачим свјетским турнирима први тенисер свијета Новак Ђоковић добро се забавља и скупља позитивну енергију пред вјероватно кључни дио сезоне.

Ђоковић је и више него успјешно завршио први дио сезоне на бетону гдје је освојио сва три велика турнира (Аустралијен опен, Индијан Велс и Мајами). У истом ритму је наставио на првом великом турниру на шљаци у Монте Карлу. Током нешто дуже паузе до мастерса у Мадриду и Риму и круне сезоне на шљаци у Ролан Гаросу Ђоковић жели да се одмори и физички и психички. Дуго времена је са породицом боравио у природи далеко од јавности, а онда се вратио обавезама према спонзорима. Он је на свој “Фејсбук” профил поставио фотографију са снимања рекламе за “Пежо” гдје се очигледно одлично забављао. Као што је најбољи на тениским мечевима, Новак је био у главној улози и на другим теренима.

- И ово је ваљда један од разлога што ме зову “The Djoker” што би значило шаљивџија у слободном преводу. Искрено, волим тај надимак. Нема ништа лепше него насмејати неког, зар не? Ово је фотографија са снимања рекламе за мог спонзора “Пежо” - написао је Ђоковић уз постављену фотографију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана