Тетоважом симболизовала вјенчање са Бредом

Глас Српске
Тетоважом симболизовала вјенчање са Бредом

Посљедња, седма тетоважа коју је Aнђелина Џоли недавно показала јавности не симболизује усвајање новог дјетета, како се спекулисало, него су у питању детаљи вјенчања које познати пар Бред - Aнђелина планира да приреди крајем овог љета.

Послије шест година заједничког живота и шесторо дјеце које су за тај период стекли Aнђелина и Бред, тврде амерички медији, коначно ће се прошетати до олтара.

Нова тетоважа указивала је мјесто гдје ће позната звијезда и Бред имати своје мало интимно вјенчање. Aнђелина и Бред и даље крију остале детаље, али је процурило да ће се вјенчати крајем љета и то у родном граду познатог глумца у присуству дјеце и најближе родбине.

- Aнђелинина нова тетоважа службена је, али и приватна објава њеног скорог вјенчања - изјавио је извор близак пару.

Позната као велики љубитељ тетоважа, глумица се недавно почастила новим украсом на руци, који је седми по реду и њиме одмах подстакла јавност на нагађања шта он значи.

Своју нову тетоважу, Џоли је показала свијету приликом посјете избјеглицама на граници Туниса и Либије, што никако није могло проћи незапажено.

С обзиром на то да сваки њен украс на тијелу нешто значи, одмах су почела нагађања да је најновија тетоважа посвећена Бреду Питу, док су други тврдили да подсјећа на симбол његовог мјеста рођења у Оклахоми или да је ријеч о усвајању новог дјетета.

Пит је прије Aнђелине био у браку са Џенифер Aнистон, коју је упознао 1998. године, а оженио је двије године касније.

На церемонији вјенчања, Пит и Aнистон су ангажовали стотине чувара да спријече упад папараца. У медијима је била објављена само једна фотографија са вјенчања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана