Тетоваже на дјевојкама вам нису секси? ФОТО

Агенције
Тетоваже на дјевојкама вам нису секси? ФОТО

Иако је најновије истраживање показало да се жене које имају тетоваже сматрају лаким, изгледа да су цртежи на манекенкама будућност.

Многи тетоваже сматрају непривлачним када их жене носе, а недавно истраживање дошло је до резултата да се жене с тетоважама сматрају слободнијим и лакшим. Ипак, изгледа да је овај вид умјетности нашао своја врата у свијету моде.

Фотограф Кристијан Сејнт већ двадесет година фотографише манекенке, а скоро је направио серију фотки под називом “Tatoo Super Models” која слави истетовиране манекенке.

Он сматра да су манекенке с тетоважама будућност. Иако је већи дио каријере радио у комерцијалној индустрији моде, посљедњих година одлучио се да свијету покаже нешто другачије.

Он је овако желио да покаже алтернативну верзију љепоте, а будући да тетоваже имају и славне манекенке као што су Кејт Мос, Кара Делевињ и Роси Хантингтон Вајтли, изгледа да цртежи на телу више нису табу у манекенству.

“Мислим да људи који имају тетоваже нису другачији од саме моде. Њихови украси на тијелу поистовећују се с моделима које носе”, рекао је фотограф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана