Тениска звијезда Симона Халеп се разводи: Милијардера оставила прије прве годишњице брака

B92
Foto: tenisworld

Брак згодне румунске тениске звијезде Симоне Халеп и милијардера Тонија Јурука рођеног у Македонији окончан је упркос напорима пријатеља да их помире.

Румунска тениска звијезда и седма играчица свијета Симона Халеп обавестила је јавност да је њен брак са милијардером Тонијем Јуруком, окончан. Као разлог за развод, тенисерка је румунским медијима навела да је ријеч о честој раздвојености, јер су обоје изузетно пословно ангажовани.

Развод ће бити брз и кратак, сазнају медији у Румунији. Брачни пар је непосредно прије венчања 15. септембра 2021.године потписао предбрачни уговор, који је умногоме олакшао перипетије које прекид брачне заједнице доноси.

Јасно је одређено и таксативно наведено шта је чије, тако да заједничке имовине нема. Обоје су ситуирани и ником није стало до туђег новца.

Пријатељи овог пара тврде да су све учинили да до развода не дође. Чак су их наговорили да у августу заједно отпутују у Грчку на летовање како би поново успоставили равнотежу и пробудилии емоције. Међутим, по повратку са крстарења обоје су били изричити да желе што прије да потпишу папире за раставу.

Симони Халеп је ово био први брак, док је румунском бизнисмену македонског порекла ово био чак трећи промашај. Четрдесеттрогодишњи милијардер до сада је био ожењен анонимним женама које тамошњи медији ословљавају само именима, брак са првом супругом Аријаном окончан је експресно из непознатих разлога, док за другу супругу Лијану тврде да је била несташна, те да ју је супруг ухватио у превари.

Послије развода, Лијана је објавила да је у другом стању, па је тек ДНК анализом утврђено да је отац дјетета дечко са којим је варала Тонија, а за кога се она касније и удала.

Пријатељи кажу да Тони Јурук тешко подноси нови емотивни дебакл и да је баш за Симону сматрао да је оно право.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана