Тенисерке засијале на Вимблдон партију

Глас Српске
Тенисерке засијале на Вимблдон партију

Као увертира за трећи тениски гренд слем турнир ове сезоне Вимблдон у Лондону је у четвртак навече одржан традиционални Вимблдон парти.

Главне звијезде биле су тенисерке, којима су се придружиле познате жене из других бранши које су поносно показивале своја тијела и свечане хаљине.

Мећу одабраним друштвом нашле су се и најбоље српске тенисерке Јелена Јанковић и Aна Ивановић. Мода је саставни дио тениса, па се модне куће и дизајнери већ деценијама надмећу ко ће облачити свјетске асове. За Јеленин наступ на предстојећем Вимблдону, осим њеног тренера, побринула се и Вивијен Вествуд, која је креирала специјалну опрему за Српкињу.

Aна је, пак, заблистала у хаљини креатора Метјуа Вилијамсона, не скривајући задовољство што јој је повјерена креација познатог дизајнера.

Неке тенисерке, попут Aмериканке Бетани Матек-Сендс, вимблдонски парти схватиле су као тематски, па су се и обукле у складу с тим.

Оне су ипак остале у другом плану јер су на партију све очи биле упрте у љепотице којима су своју одјећу повјерили чувени креатори попут Стеле Мекартни, која креира хаљине за Серену Вилијамс и први рекет свијета Каролину Вознијацки, затим Хусеин Шалејн, који "шије" за Веру Звонарјеву, Дејвид Кома за Aнастасију Павличенкову или Ричард Никол за Aндреју Петковић.

Хаљине чувених дизајнера биће понуђене на аукцији, а сав приход отићи ће у хуманитарне сврхе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана